Vi söker positiva fenomen i bostadsaktiebolagens omvärld – föreslå belöningsmottagare

Vi söker positiva fenomen i bostadsaktiebolagens omvärld – föreslå belöningsmottagare

Publicerad: 01.09.2023

Österbottens Fastighetsförening vill lyfta fram gärningar, projekt och personer som har främjat utvecklingen av verksamhetsomgivningen för fastighetsbranschen och husbolagen. Vi söker årets husbolagsgärning och årets ordförande i vårt verksamhetsområde.

 Årets husbolagsgärning kan vara bland annat:

  • ett synnerligen lyckat renoveringsprojekt
  • ett husbolag med fint fungerande gemenskap
  • en husbolagsentusiast som skapar glädje och positiv anda i husbolaget
  • en exemplariskt fungerande styrelse
  • ett energieffektivt husbolag eller dylikt
  • ett tjänstvilligt och yrkesskickligt företag som levererar tjänster till husbolaget eller en dito företagsrepresentant.

Årets husbolagsordförande ser till och övervakar att styrelsen utför de uppgifter som hör till den. Att fungera som styrelseordförande är ansvarsfullt och värdefullt arbete för husbolaget. Har ditt husbolag en ordförande som i sin uppgift är en samvetsgrann kommunikatör som gör aktieägarna delaktiga? Vi söker en ordförande som med sin erfarenhet och kompetens har verkat för bolagets bästa och främjat gemenskapen.

Föreslå belöningsmottagare kort och koncist med motivering senast 16.10.2023.

Till alla som föreslagit belöningsmottagare sänds Kiinteistömedia Oy:s bok som tack.

Österbottens Fastighetsförenings styrelse väljer belöningsmottagarna. Vid bedömningen betonas i synnerhet positiv erfarenhet, invånarorientering, innovativ verksamhet samt insikt om husbolagsförvaltning.

Vinnarna publiceras 9.11.2023 vid Österbottens Fastighetsförenings Husbolagsdag i Vasa.

Riksomfattande erkänsla år 2024

Våren 2024 väljs Finlands årets husbolagsordförande och årets husbolagsgärning vid evenemanget Taloyhtiö2024 i Helsingfors. De belöningsmottagare som uppmärksammas i Österbotten och Mellersta Österbotten år 2023 är kandidater när de riksomfattande utmärkelserna beviljas. Förutom hedersbetygelsen får årets husbolagsordförande i Finland ett pris värt cirka 2 000 euro.

Sök